Skip to main content

LOT 1038

Bekend met comfortabel wonen en werken in het Caribisch gebied. Gevestigd op het eiland Curaçao (Nederlandse Antillen) is LOT1038 dé interieurspecialist voor deze tropische regio. Onze kernwoorden zijn topkwaliteit en uitstekende service. Onze stijl? Comfortabele, Europese, goed geselecteerde stoffen, eigenzinnig en eigentijds.

LOT1038 is de exclusieve distributeur in het Caribisch gebied voor een groot aantal toonaangevende Europese designmerken. De productgroepen van LOT1038 zijn meubels, verlichting, materiaal, tegels en accessoires. Er worden uitsluitend door toonaangevende Europese topmerken vervaardigd.

LOT1038 is dé interieurspecialist in ‘Caribbean Living’. We gebruiken onze kennis en ervaring om onze klanten te helpen bij hun persoonlijke invulling van genieten van de Caribische manier van leven. We geven advies over buitenleven en/of bij het kiezen van producten van kostbare materialen, rekening houdend met de Caribische elementen als zon, zout en wind. Toch verzorgt LOT1038 de complete inrichting van bank tot theelepel, voor een huis, hotel of kantoor.