Skip to main content

Lekkeropvakantie.eu

Wie is Lekker op vakantie.eu ?  Wij zijn ontstaan uit een passie voor reizen!

Met de hele familie genieten aan het Gardameer van Italië, Heerlijke genieten van tapas op een terrasje in Spanje, of juist een gezonde wandeling door de Alpen van Oostenrijk ?

Of je nou op zoek bent naar wintersport of toch liever in de zon vertoefd, bij lekkeropvakantie.eu ben je bij het juiste adres! Ons assortiment is uitgebreid maar zorgvuldig geselecteerd en wij staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van een geschikte vakantie.

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen gaan wij altijd eerst zelf op onderzoek uit en testen wij onze bestemmingen. Het is natuurlijk heel belangrijk om te weten waar onze gasten terecht komen. En speciaal voor jullie, maken wij beelden van de reis. Hoe fijn is het om eerst even te kijken waar je écht terechtkomt door middel van een video  of foto reportage?! Geen verassingen bij aankomst maar precies krijgen waar je voor geboekt hebt.

Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘’ you deserve it’’ want dat is zo. De perfecte vakantie heb je verdient en wij staan graag voor je klaar om jouw of jullie vakantie perfect te maken.  En mocht je toch nog vragen hebben? Wij staan dan natuurlijk ook altijd voor je klaar!