Skip to main content

IN DE BAN VAN

In De Ban Van is hét televisie programma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op milieu, wonen, vrije tijd, energie en ondernemen in binnen en buitenland. In deze reis door de duurzame en werkzame wereld komen actuele innovaties en ontwikkelingen binnen de diverse branches aan bod. Dit zakelijke programma wordt op een spontane manier gepresenteerd door Arlette Adriani en Suraya Baboeram Panday.

Meer over Arlette en Suraya

De afgelopen 4 seizoenen

Na 4 afleveringen van In De Ban Van Arnhem zijn we uitgegroeid naar 45 succesvolle afleveringen van In De Ban Van op RTL7. De afgelopen 4 seizoenen van In De Ban Van kunnen met recht een succes worden genoemd, alle 4 de seizoenen telde variërend tussen de 8 en 15 afleveringen van 30 minuten. Het tv-programma wordt steeds bekender en wordt ook online goed bekeken op Indebanvan.tv, RTL XL en op Videoland.

De planning van 2022

In 2022 staan er twee seizoenen op de planning, van 6 afleveringen van 30 minuten. In het voorjaar op 24 april 2022 en in het najaar. In De Ban Van heeft momenteel veel stabiele deelnemers en elk seizoen weer hebben we nieuwe deelnemers. We hopen op nog vele succesvolle seizoenen in de toekomst.