IN DE BAN VAN

In De Ban Van is hét televisie programma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op milieu, wonen, vrije tijd, energie en ondernemen in binnen en buitenland. In deze reis door de duurzame en werkzame wereld komen actuele innovaties en ontwikkelingen binnen de diverse branches aan bod. Dit zakelijke programma wordt op een spontane manier gepresenteerd door Nathalie den Dekker.

Meer over Nathalie

De afgelopen 4 seizoenen

Na 4 afleveringen van In De Ban Van Arnhem zijn we uitgegroeid naar 45 succesvolle afleveringen van In De Ban Van op RTL7. De afgelopen 4 seizoenen van In De Ban Van kunnen met recht een succes worden genoemd, alle 4 de seizoenen telde variërend tussen de 8 en 15 afleveringen van 30 minuten. Het tv-programma wordt steeds bekender en wordt ook online goed bekeken op Indebanvan.tv en op RTLXL.

De planning van 2021

In 2021 staan er twee seizoenen op de planning, van 15 afleveringen van 30 minuten in het voorjaar (worden uitgezonden vanaf zondag 7 maart 2021) en nog eens 15 afleveringen van 30 minuten in het najaar (worden uitgezonden vanaf 5 september 2021). In De Ban Van heeft momenteel veel stabiele deelnemers en elk seizoen weer hebben we nieuwe deelnemers. We hopen op nog vele succesvolle seizoenen in de toekomst.