Skip to main content

Recticel

Recticel Insulation is een betrouwbare en ervaren isolatiepartner die hoogwaardige isolatieoplossingen levert voor zowel nieuwbouw als renovatie. Zo speelt Recticel Insulation in op de behoeften van gebruikers op het vlak van comfort en energie- efficiëntie.

Recticel beschikt over drie ultramoderne productievestigingen in Europa en zet in op nieuwe en doeltreffende isolatieoplossingen die het resultaat zijn van zijn ervaring, expertise en passie voor polyurethaan. Het bedrijf heeft een uitgebreid productgamma voor uiteenlopende toepassingen, zoals hellende daken, platte daken, afschotsystemen, zolderruimten, plafonds, buitenmuren, spouwmuren, binnenmuren, vloeren, kelders en industriële toepassingen.

Recticel Insulation wil bouwprofessionals en hun klanten het hoogste comfort bieden aan de hand van een betrouwbaar partnerschap, een uitstekende dienstverlening en een ongeëvenaarde expertise. De isolatieplaten en -systemen van Recticel zijn verkrijgbaar bij verschillende bouwzaken, gespecialiseerde verdelers van isolatieproducten en verkooppunten voor doe-het- zelvers.

Alle items van Recticel op een rij