Skip to main content

Overveld Machines

Als systeemintegrator heeft Overveld Machines zich de afgelopen decennia gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en moderniseren van toonaangevende machines en klantspecifieke turnkey installaties. Ze zijn niet alleen medebepalend voor het rendement van uw bedrijf, maar zorgen ook voor de gewenste uitstraling en kwaliteit van uw product en stiptheid van uw leveringen. Wij weten welke oplossing voor uw product en proces het beste werkt. De details maken het verschil.

Onze geautomatiseerde en gerobotiseerde machines en installaties ziet u vooral terug in de (agri)food, non-food en (petro)chemie en staan naast hun compacte en flexibele ontwerp, intuïtieve bediening, robuuste uitvoering en hoge mate van bedrijfszekerheid ook bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en return on investment.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van onze integrale oplossingen? Dan horen we graag van u zodat u zelf onze gouden regel: “Overveld Machines levert wat het belooft” kunt ervaren. Een regel die ervoor zorgt dat u op ons kunt bouwen en vertrouwen. Al meer dan 55 jaar.